5 Essential Elements For χειροπρακτης αθηνα

Προβλήματα Ισορροπίας (Παρεγκεφαλίδα – Αιθουσαίο Σύστημα)

Τα συμπτώματα ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση της στένωσης και τα νεύρα που επηρεάζονται.

Σύνδρομα υπέρχρησης (τενοντοπάθεια, επικονδυλίτιδα κ.τ.λ.) -

Άλλες αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν στένωση του σπονδυλικού σωλήνα είναι πχ. όγκοι και κακώσεις της σπονδυλικής στήλης.

Όταν μιλάμε για αυχενικό σύνδρομο δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένη πάθηση αλλά σε διάφορα συμπτώματα που συγκεντρώνονται στην περιοχή του αυχένα δυσκαμψία, νευραλγία, ζαλάδες, πονοκέφαλος κ.α.

Σύνδρομα υπέρχρησης (τενοντοπάθεια, επικονδυλίτιδα κ.τ.λ.) -

Μετεγχειρητική Αποκατάσταση - (Ρήξη μηνίσκων, Χιαστών συνδέσμων, Αρθροσκόπηση, Ολική αρθροπλαστική ισχίου, Ολική αρθροπλαστική γόνατος κ.τ.λ.

Η φυσική εξέλιξη της κήλης είναι η σταδιακή αύξηση του μεγέθους της, αποτέλεσμα της αύξησης του μυϊκού ανοίγματος, με επακόλουθη μεγαλύτερη προβολή προς τα έξω ενδοκοιλιακού σπλάχνου.

Πέψη: Απλές πρωινές συνήθειες για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας

Καθώς είμαστε ξαπλωμένοι χρησιμοποιούμε τα δύο μας χέρια και φέρνουμε το πόδι μας προς τον αντίθετο ώμο μέχρι να νιώσουμε μία ήπια διάταση στην περιοχή των γλουτών.

Αρχική Σελίδα Ο Σύλλογος Ο Σύλλογος Διοικητικό Συμβούλιο Επιστημονική Επιτροπή Αίτηση έγγραφης νέου μέλους Λίστα Μελών Τι είναι η Χειροπρακτική Τι είναι η χειροπρακτική Η πρώτη επίσκεψη Άρθρα Οσφυαλγία Αυχενικό σύνδρομο Πονοκέφαλοι Η συντήρηση της σπονδυλικής στήλης Φθορά και εκφύλιση Χειροπρακτική και αθλητισμός Ειδήσεις Σύνδεσμοι Επικοινωνία

Σπονδυλική στένωση είναι η στένωση μίας περιοχής στο σπονδυλικό σωλήνα. Αυτή η στένωση προκαλείται συνήθως από οστεοαρθριτικές αλλοιώσεις (φθορά) των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των μεσοσπονδύλιων δίσκων που έχουν σαν αποτέλεσμα την ελάττωση του χώρου που είναι διαθέσιμος γιά χειροπρακτης αθηνα τα νεύρα.

την απουσία τομής και ουλής και των επιπλοκών που συνοδεύουν το ανοικτό τραύμα (φλεγμονή, ορώδης συλλογή, διαπύηση, υποτροπή).

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδικών χειρισμών (ανατάξεων) που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Χειροπράκτης, ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική κατάσταση του ασθενούς και το είδος του προβλήματος. Όλες όμως στοχεύουν στη διόρθωση των μηχανικών προβλημάτων και την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης και γενικά του μυοσκελετικού συστήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *